Maxim Belyavsky konsiderohet shumë premtues në specialitetin e patinazhit në akull.


Gjatë stërvitjes ai ka bërë pesë rrotullime në ajër për një kohë që dukej e pafund dhe ka prekur tokën me një lehtësi absolute.


I riu i talentuar mbrohej nga një rrjetë kundër rënies.


Belyavsky është bërë i pari që bën një kërcim kaq të vështirë.

(da.xha/BalkanWeb)

Etiketa: