Një aksident ka ndodhur mëngjesin e sotëm në qytetin e Fierit. Aksidenti ka ndodhur në Unazën Lindore të qytetit te Fierit.


Dy automjete, një “Volkswagen” dhe një “Cryisler” janë përplasur me njëri-tjetrin duke sjellë dëme materiale.


Fatmirësisht drejtuesit e dy mjeteve kanë marrë vetëm lëndime të lehta. Përplasja ka sjellë rëndim të trafikut dhe për të disiplinuar lëvizjen janë vënë në shërbim efektivë të policisë rrugore.


Etiketa: