TIRANË

Punimet që po kryhen në autostradën Tiranë-Durrës  kanë krijuar menjëherë probleme në qarkullim.  Gazetari i “BalkanWeb”, Erjon Skendaj  raporton  se është krijuar një autokolonë e madhe mjetesh, të cilat shkojnë afërsisht në 5 kilometra.


Pamjet e mëposhtme tregojë qartë vështirësitë në qarkullim dhe radhe a gjatë e mjeteve, që nga hyrja e autostradës deri tek tregu i grumbullimit të fruta-perimeve, e cila shkon deri në Kashar. Gjithashtu  trafik i rënduar  raportohet edhe në rrugën sekondare në krahun e djathtë drejt Durrësit.

Vendosja e tonbinave në autostradë vjen si masë paraprake  për t’i paraprirë përmbytjeve, të cilat një vit më parë shkaktuan dëme të mëdha tek bizneset në zonën e Kasharit.


(n.m/BalkanWeb)