Franca tronditi jo pak ambienti kuqezi ku të shumë ishin ata të cilët akuzuan futbollistët për mungesë impenjimi. Ndaj Islandës fitorja kishte më shumë vlerë se sa 3 pikët, ishte një sfidë e cila më shumë do ti shërbente grupit, lojtarëve për të vërtetuar se Kombëtarja është një dashuri për të cilën gjithnjë japin 100%.


Protagonistët e kësaj fitoreje të mëdha, të gjithë në një zë theksuan se kjo fitore i dedikohet grupit por dhe kritikëve, një fitore e cila i lejon të qëndrojnë në garë për të siguruar një biletë për në “Euro2020”: