Kapiteni i Teutës, Tefik Osmani i është bashkuar protestës së studentëve, të cilët janë dyndur rrugëve të qyteteve duke kërkuar plotësimin e 8 pikave të tyre.


Ai ka shpërndarë një video në rrjetin social “Facebook” “Forca më e madhe (Ja vlen të mos shkosh në stërvitje dhe t’ju mbështetësh ju)”, shkruan kapiteni i durrsakëve.Etiketa: