Lëkundjet e tërmetit kanë shkaktuar panik të madh te qytetarët. Një video e siguruar nga kamerat e nje prej lokaleve ka fiksuar momentin kur lëkundjet e fuqishme shkunden vendin. ne video duket se si personat qe ndodheshin ne lokal, kane braktisur ne panik tavolinat dhe larguar me vrap.
Etiketa: