Në kuadër të Festivalit multikulturor në Collecchio të Italisë, është performuar edhe vallja çame e Osman Takës. Në këtë valle, me koreografi nga Albert Bekja, vallëzuan prindër dhe të afërm të fëmijëve shqiptarë të grupit artistik “Mille Stelle”, raporton AlbInfo.ch.Megjithëse nuk dihet shumë për jetën e tij, thuhet se Osman Taka ka qenë një valltar çam që ka jetuar në shekullin 19, i njohur si biri i atdhetarit Alush Taka. Kjo valle u emërtua sipas tij.