ITALI-Skulpturat janë vepra të artisti italian Lorenzo Quinn dhe instalacioni, i quajtur ‘Support’ është realizuar për të nënkuptuar ndryshimet klimaterike dhe për të sensibilizuar në mbrojtjen e pasurisë sonë’ thotë Lorenzo.


Dy duart e mëdha që dalin nga Canal Grande mbështeten tek hoteli i famshëm Ca’Sagreto.
(da.xha/BalkanWeb)Etiketa: