Aktorja Kim Cattrall që u bë e famshme me rolin e femrës “fatale” Samantha Jones në serinë ‘Sex and the City”, tërhoqi vëmendjen me pamjen e saj, në seritë televizive.


Personazhi i saj ishte i njohur për ndryshimin e shpeshtë të partnerëve seksualë. Megjithatë, vitet bëjnë të veten dhe Kim tani duket e panjohur në fotot e fundit në Instagram.


“Më pëlqen të ha, ndërsa nga konstrukti nuk jam e dobët, sidomos në këtë moshë dhe prandaj më duhet t’i kushtoj vëmendje të ushqyerit. Kurrë nuk ha ëmbëlsirë pas ushqimit, sepse e di se sa është e vështirë ta humbësh peshë”, – tha ajo vitin e kaluar në një intervistë.