Shërbimi i videove streaming Youtube ka qenë i paarritshëm për më shumë se një orë në zona të ndryshme në të gjithë botën.


Youtube ka konfirmuar problemin me një tweet në profilin e saj zyrtar, duke njoftuar që teknikët e saj janë duke punuar për të zgjidhur problemin në Youtube, Youtube Music dhe Youtube TV.


Teksa kërkonte falje për problemin Youtube nuk ka preferuar të zbulojë motivet e ndërprerjes së shërbimeve, të cilat tani janë zgjidhur.
(da.xha/BalkanWeb)