Një tjetër trajner italian për stolin e Partizanit në Tiranë. E ka zbuluar gazetari italian Alfredo Pedulla. Bëhet fjalë për Franco Lerda, që është kandidati kryesor për të marrë frenat e klubit kryeqytetas.


Sot do të ketë në Tiranë një takim mes liderëve të Partizanit dhe trajnerit Lerda për të rregulluar hollësitë e marrëveshjes. Trajneri është i lirë dhe për të do të ishte një eksperiencë e bukur jashtë vendit, duke pasur parasysh se Partizani do të marrë pjesë në ndeshjet e ardhshme të Ligës së Kampionëve.


Ndonëse presidenti Demi ka shtyrë deri në çastin e fundit për rikthinim e Adolfo Sormanit, ky i fundit ka kthyer përgjigje negative, pasi ka pretenduar garanci nga drejtori Olsi Rama, pasi rasti Gega është ende i freskët.


BalkanWeb