Kur vjen puna për gara gjimnazet e Tiranës konkurrojnë në shumë fusha. Art e sport, ama thelbi i shkollës është dija dhe ndaj beteja më e rëndësishme zhvillohet për të.Në përfundim të provimeve të maturës çdo shkollë merr “notën” e saj. Më të mirët kanë nevojë të dinë që janë më të mirët. Për vitin shkollor 2017-2018 shkolla më e mirë ka rezultuar “Qemal Stafa”.


(BalkanWeb)

Etiketa: