Si nis kjo javë për 12 shenjat e horoskopit? Cila do jetë shenja më me fat dhe çfarë ju pret gjatë kësaj periudhe? Lexoni horoskopin e përgatitur nga astrologu i njohur Jorgo Pulla për “BalkanWeb” për të mësuar më shumë mbi ato që pritet t’ju ndodhin. Parashikimet javore  03/06/19 – 09/06/19


DASHI:
Të përgjithshmet: Ngjarja astrologjike e kësaj jave është Hëna e re që zhvillohet më 3/6 në shenjën e Binjakëve. Nevoja për komunikim është përmirësuar dhe do të vini re se idetë krijuese dhe imagjinata juaj do të rriten. Mjafton të mos merreni me çështje të rëndësishme, pasi ka shumë vëmendje. Nuk duhet të harroni që Neptuni dhe Jupiteri do të kenë një prani aktive në këtë Hënë të re dhe mund të krijojnë “vende të errëta” dhe super-idealizëm. Më 5/9 Merkuri largohet nga shenja e qeverisë së tij dhe shkon tek Gaforrja. Mërzitja do të jetë një nga “efektet anësore” që mund t’ju shkaktojë. Më 9/6, hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve është një dhuratë për ju.
Parashikimet në dashuri: Ju jeni gati për fillime të reja në fushën sentimentale dhe Hëna e re tek Binjakët më 3/6 tregon se natyra juaj impulsive do të sjellë zhvillime në çështjet e zemrës. Sigurisht që nuk duhet të thoni fjalë të mëdha dhe të mos besoni premtime të mëdha, pasi nuk duhet të harroni se Neptuni do të ketë një prani të konsiderueshme gjatë Hënës së re. Në 9/6 hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve premton njohje të reja për ju që jeni beqar ose evuloni në një njohje që keni bërë tashmë. Nëse jeni të angazhuar për disa biseda me partnerin tuaj, mund të krijojnë mbyllje.
Parashikimet profesionale: Hëna e re në shenjën e Binjakëve këtë javë tërheq vëmendjen tuaj në vendimet profesionale pasi nuk mund të jenë të gjitha skenarët në mënyrë të qartë. Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve më 9/6 do të përmirësojë gjendjen tuaj komunikuese dhe do t’ju ndihmojë shumë nëse profesioni juaj kërkon bashkëpunim me botën. Nuk përjashtohet të sjellë të ardhura shtesë nga puna juaj duke ngritur vetëvlerësimin tuaj.


DEMI
Të përgjithshmet:
Java fillon me një Hënë të re që është bërë në shenjën e Binjakëve më 3/6 dhe ka mundësi të nxjerrë në pah pasigurinë tuaj duke ju bërë të keni vetëbesim. Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres më 5/6 do të sjellë njohje të reja që do të zgjerojnë mjedisin tuaj shoqëror. Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve më 9/6 tregon se do të ndjeni dëshirën e parezistueshme për të nisur të kurseni dhe ndoshta ta teproni duke shkuar në anën tjetër.
Parashikimet në dashuri: Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve më 9/6 mund të krijojë pasiguri, prandaj ka mundësi që të “kënaqni” disa situata që të ndiheni më qetë. Nëse e keni gjetur partnerin tuaj, kujdes pasi do të keni tendenca që do të bëjnë të kundërtën e asaj që dëshironi. Nëse jeni beqar mbani mend se një aventurë sentimentale mund të mos zhvillohet në një marrëdhënie jete.
Parashikimet profesionale: Mjaft kontakte dhe diskutime keni për biznesin tuaj këtë javë,  pak kujdes ndaj keqkuptimeve që do të bëhen në lidhje me financat, ku do të jetë shkaku më i thellë që do të shkatërroheni dhe do të thoni ato që keni për të thenë!


BINJAKËT
Të përgjithshmet:
Java ka dritat mbi ju pasi Hëna e re është në shenjën tuaj në 3/6. Përfshirja e Jupiterit dhe Neptunit me Hënën e re ju tregon për ato që do të dëgjoni gjatë javës, por gjithashtu duhet të kurseni premtimet tuaja, pasi ka mundësi të mos arrini ti mbani. Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres më 5/6 do sjellë diskutime lidhur me çështjet ekonomike. Disa ditë më vonë – më 9 dhe 6 Shtator Afërdita kalon në shenjën tuaj, duke ngritur joshjen tuaj.
Parashikimet në dashuri: Me kalimin e ditëve, do të vëreni se gjendja juaj dhe pikëpamja që shihni ndjenjat tuaja do të ndryshojnë për mirë. Kjo është arsyeja pse hyrja e Afërditës në shenjën tuaj do të jetë më 9/6, e cila do t’ju bëjë shumë më optimistë. Nëse jeni beqar nuk përjashtohet të filloni një marrëdhënie të re me dikë që do ju tërheqë interesin tuaj. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, përfitoni nga kjo kohë nëse dëshironi të afroheni me partnerin tuaj.
Parashikimet profesionale: Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres më 5/6 do të krijojë zhvillime në çështjet e biznesit. Diskutimet në lidhje me marrëveshjet e biznesit dhe ato financiare janë të mundshme, por për t’i mbyllur ato në avantazh duhet të shmangni të menduarit subjektiv që nuk do t’ju ndihmojë të merrni vendime të qarta.

GAFORRJA
Të përgjithshmet
: Ngjarja astrologjike kryesore e kësaj jave është Hëna e re që ndodh në shenjën e Binjakëve më 3/6 dhe nis një javë me sfond të mjaftueshëm. Kujdesuni për çështje specifike që nuk dëshironi të lini, qofshin ato personale ose profesionale, pasi ato kanë mundësi të jenë tema kryesore e diskutimeve të njerëzve të tjerë. Gjithashtu duhet të jeni të kujdesshëm dhe të pranoni se mund të ketë disa njerëz pranë jush që mbajnë kartat e tyre të mbyllura. Hyrja e Merkurit në shenjën tuaj në 5/6 krijon nevojën për të komunikuar, por kujdes pasi mund të dukeni i papërshtatshëm. Në 9/6 Afërdita kalon në shenjën e Binjakëve dhe mund të nxjerrë në dritë çështjet e kaluara që kanë mbetur të papërfunduara.
Parashikimet në dashuri: Hëna e re, e cila ndodh në shenjën e Binjakëve në 3/6, mund të rifillojë edhe një herë një histori sentimentale të së kaluarës. Përfshirja e Neptunit dhe Jupiterit tek Hëna e re tregon se si mund të josheni me fjalë dhe premtime të mëdha.  Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie shmangni ndonjë rrezik, sepse nuk do të dalë siç e prisni. Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve më 9/6 mund të sjellë takime të fshehta dhe biseda larg dritave. Nëse e keni gjetur bashkëshortin tuaj, më mirë të jini të ndershëm me të nëse nuk doni probleme.
Parashikimet profesionale: Hyrja e Merkurit në shenjën tuaj në 5/6 do të jetë e mprehtë për çështjet e biznesit tuaj dhe prandaj ia vlen t’i kushtohet vëmendje. Nga njëra anë mund të përdorni humorin tuaj të komunikimit dhe aftësitë tuaja në fjalim për të reklamuar aftësitë që keni në punë. Por nga ana tjetër, mund të përfshiheni në kurthe brenda mjedisit tuaj profesional dhe në fund të fundit kjo do  t’ju çorientojë nga qëllimi juaj, në anën tjetër, për t’ju ekspozuar. Kujdes se si do e menaxhoni atë për të fituar.

LUANI
Të përgjithshmet:
Java fillon me një Hënë të re që zhvillohet në shenjën e Binjakëve më 3/6 dhe krijon nevojën për të shprehur pikëpamjet tuaja dhe dëshirat tek njerëzit të mjedisit tuaj miqësor. Përfshirja e Jupiterit dhe Neptunit tek Hëna e re tregon se ka mundësi të idealizoni disa situata ose të josheni nga mendimi i një miku tuaj, por që nuk do t’ju përfaqësojë. Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres më 5/6 do t’ju sjellë biseda, por nuk do të jeni të pranishëm. Në fund të javës, Afërdita kalon tek Binjakët, duke krijuar terren të mjaftueshëm për argëtim.
Parashikimet në dashuri: Afërdita hyn tek Binjakët në fund të javës dhe do të rrisë disponimin tuaj vertikalisht. Nëse jeni beqar mire do ishte mirë të përqendroheni në mjedisin tuaj miqësor, pasi brenda në të do vijnë njohje të reja. Në rast se e keni gjetur partnerin tuaj, duhet të mbani mend gjatë javës, pasi do të keni tendencë të neglizhoni dhe t’i jepni përparësi miqve tuaj! Nëse arrini të kombinoni detyrimet miqësore dhe sentimentale, atëherë do të keni fituar bastin e javës.
Parashikimet profesionale: Këtë javë mendja juaj nuk do të jetë aq në çështjet profesionale pasi  Hëna e re tek Binjakët më 3/6 tregon kënaqësi. Megjithatë, duhet të mbani mend se do të ishte mirë të dilni nga puna për të mbajtur tonin e ulët në punë. Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres në 5/6 tregon se disa në punë po presin një justifikim për të filluar komunikimin përreth jush.

VIRGJËRESHA
Të përgjithshmet:
Çështjet e biznesit do të jenë në ballë të javës dhe nuk përjashtohet të jenë burim i nervave për ju. Hëna e re, e cila zhvillohet tek Binjakët më 3/6 me praninë aktive të Jupiterit dhe Neptunit, tregon se do të jetë e vështirë të përqendroheni në punë dhe në çështje praktike, prandaj është e mundur të krijoni “kaos” rreth jush. Në 5/6, hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres është e dobishme për ju, pasi do të vini re se shumë njerëz do të jenë të gatshëm t’ju ndihmojnë me çdo gjë që ju nevojitet. Në fund të javës,  Afërdita hyn tek Binjakët dhe nxjerr në pah nevojat që keni shtypur gjatë gjithë kësaj kohe.
Parashikimet në dashuri: Këtë javë, është e mundur të mendoni se keni nevojë sentimentale të paplotësuara për këtë, prandaj nuk përjashtohet të filloni të debatoni me partnerin tuaj, i cili do të jetë i sigurt, madje edhe i përkohshëm. Hëna e re që ndodh tek Binjakët më 3/6 mund t’ju shtyjë të idealizoni një person që do të takoni gjatë kësaj jave dhe do t’ju tërheqë interesin. Afërdita do të kalojë në shenjën e Binjakëve më 9/6 dhe nuk përjashtohet të krijohet një interes erotik brenda mjedisit tuaj profesional.
Parashikimet profesionale: Java fillon me një Hënë të re në shenjën e Binjakeve, e cila do të sjellë në ballë çështjet profesionale të cilat do të krijojë një pamje të re. Java nuk është e përshtatshme për vendime ose për rrezikun e biznesit, kështu që preferoni të mbani arritjet tuaja pa ndërmarrë hapa të mëtejshëm. Nëse keni nevojë të bëni një marrëveshje të re këtë javë nuk mund t’i shmangeni.

PESHORJA
Të përgjithshmet:
Këtë javë do të jetë shumë e vështirë të përqendroheni ose të mbeteni të fokusuar në punë ose çështje të përditshme, pasi Hëna e re, e cila ndodh në shenjën e Binjakëve në 3/6, krijon momente relaksuese. Vëmendje e veçantë duhet të jepni në rast se keni probleme me çështje edukative pasi nuk ka arritur zyrtarisht ora e pushimeve! Hyrja e Merkurit tek Gaforrja më 5/6 do sjellë çështjet profesionale me të cilat do ju duhet të merreni drejtpërdrejt. Në fund të javës, Afërdita kalon tek Binjakët, duke ndihmuar natyrisht jetën tuaj emocionale.
Parashikimet në dashuri: Hëna e re që ndodh në shenjaën e Binjakëve në 3/6 tregon se do të ketë disa momente në javë me mundësi për t’u afruar me dikë që ju intereson ose për të bërë një njohje të re. Sigurisht duhet të jeni të kujdesshëm me ato që do të dëgjoni, sepse Jupiteri dhe Neptuni kanë një rol aktiv tek Hëna e re, duke treguar se entuziazmi është i mirë. Në fund të javës, Afërdita kalon në shenjën e Binjakëve duke hapur një periudhë kur flirtimi do të ketë një rol udhëheqës!
Parashikimet profesionale: Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres në 5/6 mund të sjellë shqetësime të biznesit, por edhe disa çështje në punën që do t’ju krijoj nervozizëm. Në të njëjtën kohë, mund të sjellë sugjerime profesionale, por është një ide e mirë t’i shikoni me kujdes para se të nxitoheni për t’iu përgjigjur, pasi gjendja juaj impulsive nuk do të jetë e dobishme në çështje të tilla.

AKREPI
Të përgjithshmet: Këtë javë, ka mundësi të jeni shumë të dyshimtë, pasi Hëna e re tek Binjakët më 3/6 sjell mendime dhe brenga për çështjet që kanë të bëjnë me ju. Do të ishte e këshillueshme të mos jepni një bazë mbi to nëse nuk bazoheshin në argumente të arsyeshme, por nga ana tjetër do të ishte mirë të mos zbukuroni disa situata, pasi do të keni këtë tendencë. Përpiquni të mbani ekuilibrin pasi është çelësi për të marrë vendime të drejta. Hyrja e Merkurit në Shenjën e Gaforres më 5/6 jep një kohë të mirë për t’u angazhuar në çertifikime, seminare dhe lëndë studimi. Në fund të javës, Afërdita kalon në shenjën e Binjakëve, duke ngritur gjendjen tuaj erotike.
Parashikimet në dashuri: Hëna e re që ndodh në shenjën e Binjakëve më 3/6 do të sjellë pasiguritë tuaja dhe nuk mund të jeni nën presion ndaj partnerit tuaj për shkak të tyre. Bisedoni me të shqetësimet tuaja pasi kjo është një mënyrë për të justifikuar disa tendenca të pronës që mund të keni. Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakeve më 9/6 mund të risjellë “aventura” sentimentale të cilat ishin të ftohta ose kishin ngelur të qëndrueshme herën e kaluar.
Parashikimet profesionale: Këtë javë do të jeni mjaft të dyshimtë dhe kjo do të jetë një faktor i rëndësishëm në zhvillimin e çështjeve tuaja profesionale. Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres në 5/6 tregon se do të ketë zhvillime të këndshme në çështjet e biznesit, veçanërisht nëse puna juaj lidhet me transportin, tregtinë dhe udhëtimin. Gjithashtu nuk përjashtohet të bëni një sugjerim për një punë jashtë vendit, por duhet ta mendoni mirë, sa do mire t’ju duken gjërat mos merrni një vendim impulsiv.

SHIGJETARI
Të përgjithshmet:
Java fillon me Hënën e re që zhvillohet në shenjën e Binjakëve në 3/6 e cila do të nxjerrë në pah situatën në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Shikoni me kujdes lëvizjet e bashkëpunëtorëve tuaj dhe të bashkëshortit tuaj përball jush, pasi kjo është një mënyrë për të kuptuar atë që ata nuk mund të thonë. Përfshirja e Jupiterit dhe Neptunit tek Hëna e re tregon se ka mundësi të zbukurojë situatat në mënyrë që të shmangen përgjegjësitë që ju janë dhënë. Në 5/9 hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres përuron një periudhë shumë të mirë për t’u marrë me çështjet që lidhen me kreditë, sigurimet dhe produktet bankare. Në fund të javës, Afërdita kalon tek Binjakët, duke sjellë mundësi për bashkëpunime të reja.
Parashikimet në dashuri: Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres në 5/6 tregon se do të keni mundësi të afroheni me një person që mendoni intensivisht kohët e fundit dhe nuk do të ketë nevojë për asgjë më shumë se një bisedë me të. Kalimi i Afërditës tek Binjakët në fund të javës paraqet një periudhë me mundësi më të mëdha për të bërë një marrëdhënie të re nëse është diçka që dëshironi. Nëse e keni gjetur bashkëshortin tuaj, nuk përjashtohet të merrni vendimin për një hap të mëtejshëm në marrëdhënien që keni tashmë.
Parashikimet profesionale: Çdo gjë që lidhet me çështjet e biznesit ka nevojë për vëmendje këtë javë, pasi Hëna e re që ndodh tek Binjakët më 3/6 mund t’ju bëjë që të merrni vendime plotësisht të gabuara. Mendimi i partnerit tuaj mund t’ju shkaktojë një veprim të gabuar për të shqyrtuar me kujdes çdo çështje biznesi. Nëse mundeni shmangni marrëveshjet e reja këtë javë pasi situata do të jetë jo e mirë.

BRICJAPI
Të përgjithshmet:
Java ka një aromë intensive të çështjeve të punës dhe detyrimeve të jetës së përditshme prandaj mirë do ishte që të jeni besnik ndaj planit që keni vënë në mënyrë që t’i çoni ato në realizim. Hëna e re tek Binjakët në 3/6 krijon një bazë të mirë për keqkuptimet e punës në vendin e punës. Hyrja e Merkurit tek Gaforrja më 5/6 shënon një periudhë shumë të favorshme për marrëveshjet e reja dhe diskutimet mbi bashkëpunimet ekzistuese. Në fund të javës hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve do të krijojë mundësi për ju që të kompletoj jetën tuaj të përditshme me aktivitete të këndshme.
Parashikimet në dashuri: Koha për jetën tuaj personale mund të jetë e kufizuar, por kjo nuk do të thotë se nuk do të ekzistojë! Hëna e re që po ndodh tek Binjakët më 3/6 dhe hyrja e Afërditës në të njëjtën shenjë në 9/6 tregon se një dashuri e re mund të fillojë brenda mjedisit tuaj të punës. Nëse tashmë keni gjetur partnerin tuaj, përpiquni të kaloni kohë me të, pasi këtë javë ka mundësi ta neglizoni dhe pastaj ai do  të ankohet tek ju.
Parashikimet profesionale: Hyrja e Merkurit tek Gaforrja më 5/6 tregon se ju pret një javë plot biseda dhe marrëveshje profesionale. Bashkëpunëtorët tuaj do të luajnë një rol të rëndësishëm në vendimet tuaja, por nuk duhet të harroni që vendimet tuaja do të merren nga ju. Afërdita do të shkojë tek Binjakët në fund të javës dhe nuk përjashtohet të sjellë projekte të reja pune për t’ju ndihmuar të tregoni atë që meritoni.

UJORI
Të përgjithshmet:
Hëna e re, e cila zhvillohet në shenjën e Binjkëve më 3/6, nis me një javë shumë erotike plot flirtim, takim dhe ndjesi intensive! Prania aktive e Neptunit dhe Jupiterit në Hënë tuaj të re po tërheq vëmendjen, pasi ditët nuk janë të favorshme për të filluar diçka të qëndrueshme. Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres në 5/6 sjell diskutime lidhur me çështjet e punës dhe mund të krijojë një ngarkesë pune. Në fund të javës, Afërdita bën kalimin e saj në shenjën e Binjakëve duke hapur një kohë shumë të mirë për t’u marrë me çështjet tuaja sentimentale nëse jeni në një marrëdhënie ose jeni beqar.
Parashikimet në dashuri: Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres më 5/6 do të sjellë sugjerime për punën të cilat nuk përjashtohen të nxitohen për të ndryshuar jetën tuaj të përditshme. Është gjithashtu e mundshme të sjellin përgjegjësi të reja në nivelin profesional, por mos harroni se do të kenë edhe bonusin e duhur. E vërteta është se këtë javë do të keni shumë punë, por gjithashtu do ju prezantohen disa mundësi në lidhje me çështjet e punës.
Parashikimet profesionale: Hëna e re që ndodh tek Binjakët më 3/6 ju fton të qëndroni realist edhe në qoftë se mendoni se jeni para një dashurie të madhe. Le të mos harrojmë se përfshirja e Jupiterit dhe Neptunit do të krijojë superfuqitë dhe nuk do t’ju lejojë të shihni se çfarë po ndodh. Në fund të javës hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve është ideale për ju që të dilni, të takoni një botë të re dhe të flirtoni. Nuk përjashtohet për të sjellë një marrëdhënie të re ose për t’ju ndihmuar të përmirësoni marrëdhënien që keni tashmë.

PESHQIT
Të përgjithshmet:
Ndërhyrja do të jetë elementi kryesor i disponimit tuaj këtë javë dhe Hëna e re tek Binjakët më 3/6 do t’ju japë mjaft arsye për të qëndruar në shtëpi, duke shmangur ftesat shoqërore dhe turmat. Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres në 5/6 është ideale për të zgjidhur një problem që ka qenë në marrëdhënien tuaj me partnerin tuaj dhe ju ka shqetësuar mjaft kohët e fundit. Në fund të javës, Afërdita kalon në shenjën e Binjakëve dhe ka më shumë mundësi që të krijojë nevojën për t’i mbajtur gjërat tuaja emocionale larg vëmendjeve.
Parashikimet në dashuri: Merkuri kalon në shenjën e Gaforres më 5/6, një vend nga i cili do të krijojë biseda në bazë të çështjeve tuaja emocionale. Ende do të krijojë bazën e duhur për të arritur tek një person që ju intereson duke përdorur talentet tuaja të komunikimit. Kalimi i Afërditës në shenjën e Binjakëve në fund të javës do të krijojë shpresën që të pushoni dhe të kaloni kohën në shtëpi. Nëse e keni gjetur tashmë partnerin tuaj, zgjidhni të kaloni kohë në shtëpi, pasi do t’ju ndihmojë të afroheni më afër.
Parashikimet profesionale: Kjo javë ka mundësi të jetë abstrakte dhe nuk do të jetë e lehtë të fokusoheni në një çështje profesionale. Hëna e re që ndodh tek Binjakët më 3/6 do ta bëjë situatën edhe më të vështirë prandaj mirë është të shihnim në detaje çdo gjë që lidhet me punën tuaj para se të merrnit vendime në lidhje me të. Përfshirja e Jupiterit dhe Neptunit tek Hëna e re do të krijojë optimizëm të fortë.

Për më shumë detaje mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun Jorgo Pulla: Tel. 0699464446 ose pranë websajtit www.astrologu.al