Një panair i Bashkimit Europian është zhvilluar para pak ditësh në Tiranë. Fokusi i panairit ishte për të ndihmuar të rinjtë që janë të interesuar për të punuar dhe studiuar në vende të ndryshme.


Aida Breti, koordinatore Erasmus Albania tregoi për mikrofonin e Trending se si të rinjtë mund të bëhen pjesë e këtij programi.Breti tregoi se si studentët mund të financohen për shkëmbime me universitete europiane. Ajo gjithashtu tregon se Erasmus krijon mundësi të specializimeve të mëtejshme jashtë Shqipërisë përmes bursave.

(BalkanWeb)