Një zjarr i madh ka rënë këtë mbrëmje në Mashkullorë të Gjirokastrës, duke përfshirë kullotat poshtë fshatit.


Zjarri dyshohet të jetë i qëllimshëm për pastrimin e kullotave, ndërsa në vendngjarje kanë mbërritur forcat zjarrfikëse të Gjirokastrës, të cilat po punojnë për shuarjen e flakëve.


Ndërkohë, era e fortë e mbrëmjes dhe barërat e thatë po favorizojnë përhapjen e flakëve me vështirësi, duke krijuar panik te banorët, pasi rrezikojnë të prekin disa shtëpi.


(BalkanWeb)