FRANCE

Shumë besnikë janë mbledhur mbrëmjen e djeshme në Lungosenna, në lartësinë e katedrales së Notre Dam në flakë, duke u lutur dhe kënduar. Disa qanë, disa të tjerë ngrenë krahët drejt qiellit, në një atmosferë të emocioneve të mëdha dhe tensioneve.


 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri

Pothuajse e gjithë l’Ile-de-la-Cite,, ishulli mbi të cilën ngrihet katedralja është evakuar. Siç duket nga fotot përreth trafiku duket i bllokuar dhe njerëzit që ecin në këmbë.


(BalkanWeb)